Conference League

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Εντός έδρα κάζο για την Ελσίνκι – Απρόσμενο στραβοπάτημα και η Τζουργκάρντεν

Απρόσμενη ήττα υπέστη η Ελσίνκι εντός έδρας από την Χάκα με 1-0, ενώ η Τζουργκάρντεν δεν μπόρεσε να «λυγίσει» την Κάλμαρ μέσα στο… σπίτι της (1-1).

Κακή βραδιά (06/10) για την Ελσίνκι, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Conference League, καθώς απέναντι στην σαφώς πιο αδύναμη Χάκα όχι απλώς δεν κατάφερε να νικήσει, αλλά ηττήθηκε με 1-0 και μάλιστα εντός έδρας για την 26η αγωνιστική του Φιλανδικού πρωταθλήματος.

Ο χρυσός σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Ελληνοβέλγος Βαγγέλης Πατουλίδης, ο οποίος στο 36ο λεπτό πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης με την Χάκα να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο διπλό.

Νωρίτερα η Τζουργκάρντεν αντιμετώπισε την Κάλμαρ επίσης για την 26η αγωνιστική του Σουηδικού όμως πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενη κατάφεραν να πάρουν έναν σπουδαίο βαθμό από το… σπίτι της προσεχώς αντιπάλου του Παναθηναϊκού, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Ισλάμοβιτς.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 50’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Κοσούγκι να πετυχαίνει το 1-1. Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης η Τζουργκάρντεν δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη, επομένως συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σήμερα αγωνιζόταν και η Νιού Σέιντς για το πρωτάθλημα Ουαλίας απέναντι στην Μπράιτον Φέρι, η αναμέτρηση όμως αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x